Sunday

im sory baby.

for the 2nd time, aku telah mencederakan si pinky! ( 1st time luke2 sket je langga pokok dpn uma).
ahhh arini betul2 menensionkan aku. pinky masuk longkang! damn! aku x nampak longkang, dgn selambe aku melintas longkang tu. naseb la longkang tu kecik, n cume tayar bahagian pemandu je yg masuk longkang.
aku keluar dr keta n terduduk . oh tidak! apa yg telah aku lakukan. aku x sengaja.. mintak maap si budak kecik. eh kenape budak kecik? sebab time tu ade sorg budak kecik ni, aku duk kaco2 die, tu aku khayal lalu langga longkang. arghh..budak kecik tu berdaulat ke? sblm naik keta lagi aku da duk kaco die.. mintak maap dik. isk isk. luckily time tu tu ramai hero. tp ketua hero adalah bapak budak kecik tu. die kate "xpe dik, sket je ni. keta ni ringan je bole angkat" dengan bantuan beberapa lg org hero, maka si pinky berjaya di selamatkan. kesannye, rim cap bercalar teruk (naseb bukan sport rim) n bumper keta mcm nak tercabut belah penumpang. kesian my pinky. sory pinky, pasni aku xbuat lg. means x kacau org lg time drive *__*. dan part yg paling memalukan td ialah bila si kecil berdaulat tu ckp ngan mak die camni " MAK MAK, NI LA AKAK YG KACAU2 ADIK KATE ADE MOMOK TD".
terima kasih dik -___-

2 comments:

Kuwe said...

guane tekang mena tuh.

sheena maat. said...

what the heck.hah