Thursday

kenape kenape kenape? mood jatuh merudum 2 3 ari ni. rase xde ati nak buat ape2 and nak layan sape2. xtaula kenape. rase mcm nak lari je jauh2 dr utem ni. serabut otak aku 2 3 ari ni kat sini... makkkk.. tolongg~ huu. dah camtu time2 ni la si pinky aku nak saket, aku rase mcm patah kaki aku kejap. dala tension aku kat tahap maksima, aku x dpt klua mane2 pulak tu. ape yg aku buat 2 3 ari ni ialah penuh kan mase aku dgn tdo. aku rase 3/4 mase aku da penuh dgn tido! lame2 aku boleh pon jd gile sbb byk sgt tdo. mkn pon x lalu dah..sbb da kenyang tdo..ntah la ape yg buat aku berada di mood depression ni..lg 1, aku da penat nak duk jage ati org je, tp stiil ade je yg xkene, n nak terasa la ape la..pasni ade lg manusia2 yg puas ati ngan aku, or terasa dgn aku, lantak korg la. aku da malas nak pk pasal korg lg!
hehhh seronok nye dapat tulis sambil muntahkan ape yg aku rase 2 3 ari ni.. tp arini mood aku da semakin pulih n aku harap mood yg aku benci tu jgn la dtg lg....
sekian.

3 comments:

fesal said...

makan..jgn x makan..kang sakit bru tawu..!!

KuaLaM KeinDahaN said...

owh... Ni puncenye.. Adehh~ :D
Erm!! Bet0i2... Asal xmkn? Hurm... Jage diri n kesihatan leklok!

sheena maat. said...

baik tuan tuan sekaliannn