Thursday

baking day!















yeahh its time for baking! hahaha super duper excited bila dapat pegi kedai jual brg2 utk baking.. kononnya nak buat chocolate chip cookies jek. last2 ended up dgn beli mcm2. bole bankrupt aku kalo p kedai ni. eh silap. bole bankrupt MAK kalo aku p kedai tu. haha. so dgn excited nya aku buat chocolate chip cookies.ok dah jadi! buat sket je just nak try dulu. Pas pike2 nak buat ape pastu, after googled recipe kat intenet..so i decided to make a SAUSAGE BUN n TUNA BUN! ok ni first try.. mmg xbape cantik, tp rase sedap kot. hahaaa. boleh bukak kedai dah! eh gamba bun tuna xsempat nak amek.

4 comments:

Kuwe said...

cantik belakang kira. rasa apa benda semua tu. haha.

Shreko said...

ngek!roti aku smpai skang tak bagi2!
aku tuntut!!!!!! :D

sheena maat said...

kuwe:mmg xcantik.. tp rase tiptop... hahahaaa

shreko: hahaha dtg uma aku!!!!

Namaku Asumira said...

nampak sodap yg ade hotdog tuuuu hehe