Thursday

i hate you.

technical communication 2.  *done*
electric circuit 2                   *done*
falsafah sains & teknologi
pengantar kejuruteraan mekanikal.
bahasa arab.
signals and system.

4 papers more to go.
dan aku rase sgt down down down skrg.
seriously i hate u circuit 2!
soalan yg keluar sume pnah jawab, tp blank habes time exam td!
simple formula pun aku bole lupe.damn.
kepada yg bwk toyol tu, aku benci korg. xadil xadil.hahaha.

ok, utk subjek seterusnya, nak blaja sikit2 je.
sbb x nak kecewa lagi utk kali ke berapa kalinya ntah.


::maybe i should give my brain some rest, as it never stop working for almost 48 hours::

4 comments:

Kuwe said...

blank konon. aku jengok cool aje. tekun gamaknya.


eh. mekanikal tu macam lahanat kan? aku dulu amek mati mati ingat fail. kahkah.

noor syarina maat said...

mmg blank la. aku asik tgk ko je kot. khusyuk habes. haha

termo aku xtau la nak jwb ape nih..

Anonymous said...

nadira- sheena amik arb ehh perhh cekng ahh gud luck..

noor syarina maat said...

thanx nad!