Wednesday

specially dedicated to mohd hairi maat.


jumaat ni, MOHD HAIRI BIN MAAT merangkap anak ke 5 bakal menamatkan status bujangnya. isk isk sedih sedih. sorg lagi nak kawen. apa2pon. semoga berbahagia bang.. dah kawen nnti jgn lupa mak papa dan adik beradik abg semua ni.pasni xdpt lak bertendang2 n bergusti dgn abg slalu dah. nak pindah dah kan. dah xduduk ngan mak lagi.tsk tsk. 

ape2pon.
SELAMAT PENGANTIN BARU kepada abg dan psgn. semoga berbahagia hingga ke anak cucu. :)
n to kak Hajera, welcome to our family.


p/s : icam. jgn sebuk nak kawen skali plz. ina da xde kwn lagi pasni. :'(

4 comments:

Anonymous said...

To ery «selamat pengantin baru» ingat dah kawen,mak n papa,adik beradik jgn lupe,jgn pasni payah nak nmpk muke,even dah pindah umah sendiri,jgn wat mak papa sedey,btw air d cincang takan putus,ingat janji ko,lpas kawen aku mesti join korang,aku simpan sms tu lagi beb,anyway anyhow,semoga berbahagia selamanya.huH panjang pesanan khidmat. Masyarakat aku;)

noor syarina maat said...

:) love u anonymous. keh keh

Anonymous said...

Luv ya too bebeh ;p

maTTa said...

saper bg khidmat masyarakat tu