Sunday

basketball

ok setelah hampir setahun x jenguk court basketball, aku berani mati mendaftarkan diri utk wakil fakulti utk sukan ni. yahhh mmg xde stamina lgsg. match start kul 9 stgh. hahaha aku bgn kul 9 naseb la arba kejutkan sambil ketuk pintu bilik aku macam nak pecah. sume sbb ade org tu cri pasal ngan aku n menyababkan aku tdo hampir kul 6.

first match:
lwn ngan fkekk. sumpa pancit gle. manager fke siap pggl2 aku tnye ok x sebab muke aku da ala2 mayat.hahahahah aku mmg camni la tiap kali game. muka mesti pucat gila. tp ku gagahkan juga demi cintaku pada basketball.first match aku tegolek n suar aku koyak trok. tros kne kua game. mmg sedeh gila.naseb ade oja dtg anta sluar baru. hahahaha.. kitorg kala teruk game ni 26-9 kot, walaupun nmpk cm loser gila, sbnanye ade byk fakulti yg lawan dorg dpt kosong mate tros. hahahahaa

2nd match.
kalah lagi. 22-20. damn kalah 2 mate je. shoot sketul 2 je da bole menang. hahaaa.

3rd match
ok kali ni menang begaye..
16-6 kalo x silap. aku suke aku suke

4th match.
menang lagi. time ni seriously da xde tenaga. aku hanya mampu duk dpn gol je. hahahaaa


overall game harini mmg best. enjoy gilaaa, xmcm sem lepas yg dashat nak mam.. hahaaa
walaupun dapat no 3 je, kitorg ttp gembira sbb game harini mmg best! tahniah kepada yg menang tu ek. :)

2 comments:

Kuwe said...

bagus molek dia bersukan.

noor syarina maat said...

haha bersukan utk negara ;)