Friday

lepas gian?

hahahaha akhirnya aku puas ati dpt lepaskan gian aku nak derma darah... last kat matrix dulu.. pastu aritu ade 2 kali buat ka utem, 2 2 kali tu jgk aku ade kelas full. huuuhhh tension je. then mggu lepas ternmpk iklan derma darah kat notice board mydin..whooaa nak pergi nak pergi ok.. then smlm aku text oja, ajak die g. die setuju la kan. yela ktorg mmg suke derma darah berdua dr matrix lg. ahaks teringat kat matrix dulu derma darah dr kul 8 smpi nak dkt kul 1 bru dpt derma. punyala ramai gle.. ish ish.. then td pg g dlm kul 11. pg je trus dpt derma pas check ape2 semua kan. oja derma dulu. then u know what happen??? aku ngk darah die mencurah2 kluar dgn hebatnye.. abes tgn die n lantai penuh ngan darah..tau x sbb pe? sbb abg yg cabut jarum kluar dr tgn die tu lupe nak bkk benda yg lg 1 tu. yg tekan tgn kite mcm time nak cek blood pressure tu. benda tu kan die pasang sbb nak lancarkan aliran darah.. so darah oja pon mencurah la kluar dgn byknye. sian abg tu kne marah.. ish ish lain kali hati2.. asik borak je keje.. hahaha...then aku pon derma la 450 ml.. then nak baliklah la kan. then ade mamat urusetia di nie panggil " akak2, akak penderma bertuah yg ke 18" aku mcm.. aaaa?? aaa?? then kenape.. then die ckp aku dpt hamper.. hahahahah! siap amek2 gamba la ape la kn.. aku mampu gelak je time tu.. then jln2 kt mydin kjp. aku mule rase pening2 n nk munta ok... xpna plak rase cmni pas derma darah b4 ni.. ish pelik ni... xpela.. aku tdo dulu. pasni mst ok. chow!

2 comments:

pretty gurl said...

ye la`mengong ko...org pas derma darah balik rehat..ko merayap..padanla fenin....

sheena maat. said...

hahaha biasela.
rock kan. kehkeh