Monday

i still alive.

haha tajuk xde kena mengena lgsg ngan entry kali ni.bosannye malam ni. same je la mcm mlm sebelum2 ni. okeh sementara xde keja ni. baik aku pike pasal tajuk assignment tech_com yg lect suruh wat siang td.
puas aku dok pike tajuk apela aku nak buat yg kene mengena dgn problem dlm utem ni yg bole direlatekan dgn engineering. pike dok pike. yeah! d biggest problem that utem's student facing right now is MONEY! hahaha since ptptn masuk lmbt lagi kan.sume dok bising2 xde duit ape semua. okeh.. i think i got an idea now. "the improper usage of education loans among university student ". haha rasenye itu satu hal yg nampak remeh temeh tp sbnanye sgtlah penting. mane x nye, baru stgh sem sume da kering. kenape? haa yg tu kte xtau.. yela. duet tu sume disalurkan ke tempat2 yg xsepatutnye. aku pon same je. beli itu, beli ini. duet tu kan utk makan, buku n yuran kan kan?so as the conclusion i think University management should invent some system that can control the usage of the money from loans that every student get every sem. for example maybe every months each student can withdrawal certain amount only from their account. haha bunyi macam susah jek kalo nak laksanakan benda ni kan. hahaha mmg saket ati la kalo tiap2 bulan bole kluarkan 2 3 rat je... ahaha...but impossible is nothing. hahaha lagipun ni cume tajuk assignment jek.sukati ko la utem nak buat ke x.mmg xkan buat pon kan.tp rasenye xde lg group yg buat tajuk ni.ok kot? harap2 topic ni diterima esok ;) aminnn


kenapa rumah ni senyap sgt? BOSAN

4 comments:

faisal_azhar said...

emm..not bad idea..aq x penah terlintas nk pk idea cmtu pown..bgus2..keep it up~

sheena maat. said...

hahaha
aku da xtau nak buat ape lg weh..
dala dorg suh aku dok pike sorg2...

KuaLaM KeinDahaN said...

not bad... xper.. jgn riso.. klw lari tajuk wat lain! huhu~
cam senang jerkan.. haha...
at least u try.. thats all... k! :)

sheena maat. said...

thanx pakcik!