Thursday

berbuke puase with bekp student.






yesterday, klua ngan bdk2 class bekp, buke puase sesame ngan dorg. haha perancangan yg sgt cpt ok, ari slase bru dorg ckp2, then smlm dah g. seb bek x klam kabut.. thanx la kat mereka2 yg in charge benda ni.. aku rase korg da cam bapak2 da smlm especially afif, farid, oman n sorg lg tu sape ntahh aku lupe lak name die.yela klam kabut dorg smlm. hahh. n thanx gak tok pn umi yg baik hati tmbh fund ktorg.. hehehe... actually smlm tu lebeh kurg cam salam perkenalan kitorg gak la, haha da 2 bln baru nak kenal2. ramai lg yg aku xknl sbnanye. ktorg grak dr malim dlm kul 6 lebeh la. yela guys tu sume lembab cam siput. huhh.. afta berbuka n smyg magreb diorg ajak jnjalan melak.. heh ajak g jeti, then g mp n dp.. last2 skali da kbuloq balik. duk la lepak kat mamak sblh mmu tu.. btw, smlm agak best la.. diorg sume cam ok jekkk xbyk hal.. ikot je.. hehh mkn pon ok.. yela, aku ngan oja yg baham siakap tu.. kah3.. terbaik... ok lah. chow.

6 comments:

Mr. Cuz said...

wah....meriahnyer berbuka pose...
Ni semua pose ke x ni??hehehe

sheena maat. said...

eh puase le..

annervosa said...

cantik rusa tuh

Mr. Cuz said...

ni mesti de yang sponsor ni....

sheena maat. said...

ala
sponsor sikit je pon
10% je
nape?
igt ktorg xmampu ke?

ngehh

Mr. Cuz said...

xde org ckp mcm 2 kot....
juz tnyer jer...